ANAK

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
Από το Blogger.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΒΡΟΥ 2015-16

ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Join over 500 Followers

e-mail:tasportisthrakis@mail.com

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΕΒΡΟΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ptha

ptha
Η ιστοσελίδα Thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό . Με συνεχώς αυξανόμενο αριθμό επισκεπτών και καθημερινή ενημέρωση αποκτήσαμε να έχουμε ένα σταθερό κοινό από Θρακιώτες και όχι μόνο. Για επικοινωνία: pthrakiotis@gmail.com

Η λίστα ιστολογίων μου

spor thraki TV 2

Σ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

TV SPOR THRAKI 1

Σ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ
Our site is at APN Greece Directory Σ Σ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Home » , » Yποχρεωμένος να περιμένει!!

Yποχρεωμένος να περιμένει!!

Η άνοδος έχει επιτευχθεί εδώ και αρκετές εβδομάδας, ωστόσο τεχνικό τιμ και παίκτες δεν μπορούν να σχεδιάσουν τις επόμενες κινήσεις τους, αναφορικά με την νέα σεζόν.
Κυρίως ο Νίκος Αναστόπουλος, είναι υποχρεωμένος να περιμένει, αναφορικά με τον καταρτισμό του «κιτρινόμαυρου» ρόστερ, της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Ο 58χρονος κόουτς έχει κάνει μία προεργασία κυρίως σε ότι αφορά το ξεσκαρτάρισμα του φετινού ρόστερ, αλλά και τις θέσεις που χρίζουν μεταγραφικής ενίσχυσης.
 Η αβεβαιότητα στο διοικητικό κομμάτι δεν του επιτρέπει να προχωρήσει σε οποιαδήποτε επίσημη πρόταση σε υποψήφιο ποδοσφαιριστή, αλλά ούτε καν και σε οποιαδήποτε προσυμφωνημένη αποδέσμευση άλλου από το τωρινό δυναμικό.
Είναι «υποχρεωμένος» να περιμένει, προκειμένου να διευθετηθούν όλα τα «ανοιχτά» ζητήματα, ώστε να μπορέσει και ο ίδιος ανεπηρέαστος να επικεντρωθεί στη δουλειά του.
Ποια είναι αυτά; Μα φυσικά η επισφράγιση της ανόδου στην δεύτερη κατηγορία και εξωαγωνιστικά, η σύσταση νέας ΠΑΕ και η παραμονή του Θοδωρή Καρυπίδη στο διοικητικό τιμόνι του συλλόγου.
 Πηγή: pressaris

  tasportisthrakis@gmail.com

Διαβάστηκε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου