ANAK

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
Από το Blogger.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΒΡΟΥ 2015-16

ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Join over 500 Followers

e-mail:tasportisthrakis@mail.com

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΕΒΡΟΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ptha

ptha
Η ιστοσελίδα Thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό . Με συνεχώς αυξανόμενο αριθμό επισκεπτών και καθημερινή ενημέρωση αποκτήσαμε να έχουμε ένα σταθερό κοινό από Θρακιώτες και όχι μόνο. Για επικοινωνία: pthrakiotis@gmail.com

Η λίστα ιστολογίων μου

spor thraki TV 2

Σ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

TV SPOR THRAKI 1

Σ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ
Our site is at APN Greece Directory Σ Σ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

ΣΤΗΝ Α ΕΒΡΟΥ Ο Α.Ο. ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Β ΕΒΡΟΥ 16-4-2016

Πέρασε από τη Δόξα Δόξας ο Αθλητικός Όμιλος Νεοχωρίου 0-1  και πανάξια  κατέκτησε το πρωτάθλημα Β Έβρου στον Βόρειο όμιλο.
'Ετσι έχουμε και τους τρεις πρωταθλητές Β ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ  ,την Ένωση Κυανής Ασβεστάδων από τον Β όμιλο ,την Α.Ε.Ν Χιλής από τον Α όμιλο και τον Α.Ο.Νεοχωρίου Γ'ομιλο στα σαλόνια της Α Έβρου!!

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα του Σαββάτου  16-4-2016

Νότιος όμιλος
ΝΙΚΗ ΑΠΑΛΟΥ- ΑΕΝ ΧΙΛΗΣ 2-1

 ΑΕΚ ΕΒΡΟΥ - ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ 1-1

Μεσαίος όμιλος

 ΚΟΡΝΟΦΩΛΙΑ - ΔΑΔΙΑ 1-3

 ΑΣΠΡΟΝΕΡΙ- ΛΥΚΟΦΗ  1-0

 ΣΟΦΙΚΟ - ΔΙΔΗΡΩ  3-0 α.α

 ΤΥΧΕΡΟ- ΕΛΛΗΝΟΧΩΡΙ  2-2

 ΒΡΥΣΟΥΛΑ- ΙΣΑΑΚΙΟ Α.Α 3-0

Βόρειος όμιλος

 ΟΡΜΕΝΙΟ- ΚΥΠΡΙΝΟΣ  5-3

 ΔΟΞΑ- ΝΕΟΧΩΡΙ 0-1


Αύριο Κυριακή θα πραγματοποιηθούν τα παρακάτω παιχνίδια

ΚΥΡΙΑΚΗ 16:00

Βόρειος όμιλος

ΟΙΝΟΗ -ΔΙΚΑΙΑ
Δαλαμπούρας-Τουντζιαράκης-Παπαχρήστου

ΦΥΛΑΚΙΟ-ΣΑΓΗΝΗ
Σαβούδης-Θεοδωρακέλης-Τσιάμπουρας

ΒΥΣΣΑ - ΘΟΥΡΙΟ
Παπαδόπουλος-Παλαιοπάνης-Καλαϊτζίδης

ΣΤΕΡΝΑ-ΔΟΞΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
Ουζουνίδης-Απιδόπουλος-Σαβούδης


Νότιος όμιλος

ΠΑΕ ΝΙΨΑΣ- ΑΒΑΝΤΑΣ
Δερμεντζόγλου-Τόλιος-Κελεσίδης

ΜΑΚΡΗ- ΑΡΙΣΤΕΙΝΟ
Κωνσταντάκης-Πανταζόπουλος-Τρύπης

ΔΟΡΙΣΚΟΣ -Κ20 ΕΘΝΙΚΟΣ
Σταφυλάς-Κωνόγλου-Σουμάκας
 
tasportisthrakis@gmail.com
  Διαβάστηκε

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης (Ο.Ε.Γ.Α.)

 Η οικογένεια του Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης (Ο.Ε.Γ.Α.), εκφράζει την απεριόριστη ευγνωμοσύνη σε όσους συνέβαλαν, για την απόκτηση του ακροβατικού διαδρόμου τύπου Airtrack (10m x 1.40m x 0.20m.)από την Ολλανδία. 
Τα χρήματα συγκεντρώθηκαν με την αγορά λαχνών και προσκλήσεων στην αποκριάτικη εκδήλωση, που οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε στις 20-02-2016 για τον συγκεκριμένο σκοπό.
 Ο ακροβατικός διάδρομος (airtrack) θα αποτελέσει ένα χρήσιμο όργανο γυμναστικής για τους προπονητές, διευκολύνοντας το έργο τους στην εκμάθηση απλών και σύνθετων ασκήσεων, χωρίς να καταπονούνται τα κάτω άκρα των παιδιών, λόγω του αντικραδασμικού ελαστικού δαπέδου ασφαλείας.
 Συνεχώς προσπαθούμε να βρούμε τρόπους καλυτέρευσης των συνθηκών προπόνησης, έτσι ώστε να παρέχουμε τα ιδανικά και ασφαλή μέσα, που θα βελτιώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα την απόδοση των παιδιών, τα οποία αφιερώνουν πολύ χρόνο σε ένα άθλημα που αγαπούν και μας κάνουν περήφανους με τις διακρίσεις τους.
Λόγω της έλλειψης κονδυλίων από την Γενική Κυβέρνηση και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, καταφεύγουμε σε αλληλέγγυους τρόπους για να παρέχουμε τα αυτονόητα, στα παιδιά που ασχολούνται με το συγκεκριμένο άθλημα.
Στόχος μας είναι να αποδεικνύουμε και να παρασύρουμε με τις πράξεις και τα αποτελέσματα μας, ότι ο αθλητισμός είναι κομμάτι του πολιτισμού μας και έχει συνέχεια..!!!



 
 tasportisthrakis@gmail.com
Διαβάστηκε

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ Ο ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ στο "ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΚΙΡΤΖΗΣ"


Αποχαιρετά τη  Γ εθνική κατηγορία ο Έβρος Σουφλίου με ένα ιστορικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο ¨Δημήτρης Μπακιρτζής"την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 (ώρα 16:30) κόντρα στην πάλαι ποτέ μεγάλη Δόξα Δράμα.
Η Εβρίτικη ομάδα είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 20 βαθμούς και την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα Α Έβρου ,η Δόξα δεύτερη με 62 βαθμούς είναι το μοναδικό εύκολο θεωρητικά αλλά και πρακτικά  παιχνίδι από όσα έχει να δώσει η ομάδα της Δράμας που θέλει την δεύτερη θέση για παν ενδεχόμενο (στην Ελλάδα βρισκόμαστε!!) ,την επόμενη αγωνιστική έχει ρεπό ,την προτελευταία αγωνίζεται στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με αντίπαλο τον Άρη και την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται  τον Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑΣ.

Από την άλλη καραδοκεί  ο Νέστος Χρυσούπολης που έχει πραγματοποιήσει το ρεπό του ακολουθεί τρίτος με 57 πόντους με μοναδικό δύσκολο παιχνίδι αυτό με την Κοζάνη εκτός  ,την επόμενη παίρνει εύκολο τρίποντο με τον Εθνικό Γαζώρου (έχει αποσυρθεί) 33η αγωνιστική εκτός με Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τελευταίο αγώνα εντός με τον Εορδαϊκό 2007 ....

 Η αποστολή του Έβρου Σουφλίου είναι η εξής:

Μπινόπουλος,Μπάμνιος,Πετκίδης,Λειβαδιώτης,Λίτσιος,Χιζανασβίλι,Δροσάκης,Μερτίκας,Τζελέπης, Εμρέ,Ζυγκερίδης, Κουτσούλας Σοφοτάσιος,Τσακαλδίμης,Λιολιοσίδης,Κρικελάς,Φουτσιτζής

Δεν θα είναι στη διάθεση του Στάθη Μιχαηλίδη οι τιμωρημένοι με κάρτες , Ευφραιμίδης Λεωνίδας , Χατζάκος Θάνος , Δραγανίδης Πασχάλης .


Διαιτητής θα είναι ο Κιγιτζή Ενγκίν με βοηθούς τους Δημητριάδη Ευθύμιο - Γκίση Μάριο του συνδέσμου Θράκης με παρατηρητή τον  Κωνσταντάρα Δημήτρη του συνδέσμου Καβάλας.
Ωρα έναρξης 4:30

 Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Γ ΕΘΝΙΚΗ  1ος ΟΜΙΛΟΣ  2015-16

ΘΕΣΗ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1
ΑΡΗΣ
30η 
77
2
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

62
3
ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ

57
4
 ΚΑΒΑΛΑ

46
5
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ

43
6
ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑΣ

43
7
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ

41
8
ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ

41
9
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

41
10
ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ 

37
11
ΚΟΖΑΝΗ

35
12
ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ

33
13
ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ

31
14
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

27
15
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

25
16
ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ

20
17
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ 

5


Ο Εθνικός Γαζώρου αποχώρησε απο το πρωτάθλημα
tasportisthrakis@gmail.com

Διαβάστηκε

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ : ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΨΑΨΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ -ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ !!


Γιώργος Γεωργιάδης: «Θέλουμε να συνεχίσουμε, αλλά δεν εξαρτάται μόνο από εμάς» 15 Απριλίου 2016 Στο στούντιο του Maximum FM 93,6 και στην εκπομπή «Βάλτο αγόρι μου» με τον Κοσμά Πανταζή φιλοξενήθηκε ο Πρόεδρος της ομάδας βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γιώργος Γεωργιάδης.
 Ο κ. Γεωργιάδης σε μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν, στην επόμενη μέρα της ομάδας και της τωρινής διοίκησης λέγοντας πως εφόσον αυτή συνεχίσει θα χρειαστεί μεγαλύτερη βοήθεια από τον Ερασιτέχνη και τους τοπικούς φορείς.
Ακόμη μίλησε για τους Γκίλιν και Μιγιαήλοβιτς, για τους «νέους» Τσέλιο, Χαραλαμπίδη και Στοϊλούδη, για την Ορεστιάδα και έκανε την πρόβλεψη του για τον φετινό πρωταθλητή της Α1! Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

 
 tasportisthrakis@gmail.com
Διαβάστηκε