ANAK

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
Από το Blogger.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΒΡΟΥ 2015-16

ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Join over 500 Followers

e-mail:tasportisthrakis@mail.com

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΕΒΡΟΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ptha

ptha
Η ιστοσελίδα Thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό . Με συνεχώς αυξανόμενο αριθμό επισκεπτών και καθημερινή ενημέρωση αποκτήσαμε να έχουμε ένα σταθερό κοινό από Θρακιώτες και όχι μόνο. Για επικοινωνία: pthrakiotis@gmail.com

Η λίστα ιστολογίων μου

spor thraki TV 2

Σ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

TV SPOR THRAKI 1

Σ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ
Our site is at APN Greece Directory Σ Σ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

1-1 Η ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΡΟΣ -Α.Ε.Δ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Έβρο Σουφλίου  και της Α.Ε.Διδυμοτείχου , στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας της πρωταθλήτριας  Έβρου προκειμένου να είναι έτοιμη στα μπαράζ ανόδου Γ εθνική που θα ξεκινήσουν στις 15 Μαΐου  .

Τα γκολ στο 12΄με τον Γιαννόπουλο 0-1 και η ισοφάριση στο 65΄με τον Ζυγκερίδη 1-1.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις από τον αγώνα που έγινε στο δημοτικό στάδιο ¨Δημήτρης Μπακιρτζής"














  tasportisthrakis@gmail.com

Διαβάστηκε

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΔΟΞΑ - ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ 0-2

Παίζοντας φλύαρο ποδόσφαιρο η Πύδνα κατάφερε να καταστρέψει την ανάπτυξη της Δόξας που είχε κακή εικόνα στο κέντρο.
 Με τον Δήμο και τον Πετρουζέλη η Πύδνα είχε τον έλεγχο στο κέντρο και έκανε ανάπτυξη απέναντι σε μια Δόξα που προσπαθούσε μάταια να κάνει μια καλή επιθετική προσπάθεια.
 Έτσι αφού οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την κακή εμφάνιση της Δόξας έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους και με μια φάση όπου η τύχη τους χαμογέλασε πλατιά πέτυχαν το πρώτο γκολ.
 Η αντίδραση της Δόξας ήταν λίγη για την συνέχεια και αφού στην συνολική κακή εικόνα προστέθηκε και η αμυντική διάταξη, ήρθε το δεύτερο γκολ για να κόψει κάθε ελπίδα που γηπεδούχων που δεν μπορούσαν να αντιδράσουν πλέον στο παιχνίδι των αντιπάλων τους
. Πάντως , παρά το σκορ και τον αποκλεισμό ο κόσμος στο τέλος χειροκρότησε τους παίκτες της Δόξας

Το φιλμ του αγώνα

 5′ Σουτ του Παπαδόπουλου έξω από την περιοχή φεύγει λίγο άουτ.
44′ Ο Γαϊδαρτζής σπάει δεξιά στον Σάντος και τον βγάζει απέναντι στον Αλυσανδράτο αλλά ο βραζιλιάνος καθυστερεί και αντί να σουτάρει με την μια, δίνει τα περιθώρια στον αντίπαλο και χάνει την καλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου.
49′ Γέμισμα του Σάντος από αριστερά και στο δεύτερο δοκάρι ο Κουμπρόγλου πιάνει κοντινή κεφαλιά που μπλοκάρει ο Αλυσανδράτος
50′ Μακρινό σουτ του Δήμα έφυγε λίγο άουτ 64′ Μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα, σέντρα από αριστερά του Ρεβυθόπουλου στο δεύτερο δοκάρι ο Παπαζούδης πιάνει κεφαλιά που φεύγει ελάχιστα άουτ
66′ ΓΚΟΛ! Από αριστερά και από το ύψος της περιοχής αφύλακτος ο Μακράκης σουτάρει και η μπάλα ενώ έδειχνε να είναι στον έλεγχο του Μένκα, αναπηδά και ξεγελάει με την πορεία της τον τερματοφύλακα της Δόξας κάνοντας το 0-1!
68′ Ο Σάντος χάνεται μέσα στα υψηλώσαμα στόπερ της Πύδνας και καθυστερώντας με την μπάλα χάνει ευκαιρία
78′ ΓΚΟΛ! Αντεπίθεση της Πύδνας απέναντι σε μια αμυντική διάταξη με πολλά κενά και ο Μακράκης αποδειχθηκε χρυσή αλλαγή αφού βγαίνει αφύλακτος από αριστερά απέναντι στον Μένκα και σουτάρει στέλνοντας την μπάλα στα διχτυα της Δόξας και κάνει το 0-2!
84′ Δεύτερη κίτρινη και αποβολή για τον Βιτλή.
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑ (Κώστας Βασιλακάκης): Μένκα, Ρεβυθόπουλος, Βιτλής, Γκαρακλίδης, Παπαζούδης, Μουτεσίδης (74′ Αθανασιάδης), Γαίδαρτζής, Παπαδόπουλος (81′ Μπάμπουρας), Μαρκόπουλος (46′ Κουμπρόγλου), Σάντος, Βραμέντζαλης.
ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ (Απόστολος Στύλος): Αλυσανδράτος, Κόλα, Ραπτόπουλος (90′ Παυλίδης), Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Πετρουζέλης, Χάμος, Δήμας, Κυπαρίσσης (61′ Μακράκης), Καμπλιώνης (87′ Λαζαρίδης), Καραγκούνης.

 Πηγή: sportdrama
 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ




tasportisthrakis@gmail.com
Διαβάστηκε

Συμμετοχή αθλητικών συλλόγων στην υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αλεξανδρούπολη

Την Κυριακή 24 Απριλίου 2016 θα έχουμε την χαρά να φιλοξενήσουμε την φλόγα των Ολυμπιακών Αγώνων Ρίο 2016 .
Στις 17.30 μ.μ. στην πλατεία του Φάρου θα γίνει η άφιξη και η αφή της φλόγας, γεγονός σημαντικό και αξιοσημείωτο για την πόλη μας .
Οι εικόνες της τελετής και της διαδρομής θα κάνουν τον γύρο του κόσμου και οφείλουμε να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων.
Φέτος, για πρώτη φορά, υπάρχει η σκέψη να δημιουργήσουμε έναν διάδρομο αποτελούμενο από αθλητές των συλλόγων σας με τις στολές τους, που θα χαράσσει στην ουσία την διαδρομή της φλόγας.
Αν υπάρχει η βούληση και το ενδιαφέρον από μέρους σας, ενημερώστε τους αθλητές σας για την πιθανή συμμετοχή τους και εν συνεχεία ενημερώστε εμάς.
Είναι σημαντικό ο αθλητικός κόσμος της πόλης μας να αγκαλιάσει αυτή την εκδήλωση μιας που προάγει το αθλητικό ιδεώδες και πνεύμα.
Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι πρόεδροι, γυμναστές ή εκπρόσωποι των συλλόγων που θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτήν την γιορτή, να παρευρεθούν στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη 21 Απριλίου στις 21.00 για τις λεπτομέρειες της διαδικασίας.

 
 tasportisthrakis@gmail.com
Διαβάστηκε

Φιλικό παιχνίδι σε λίγο στο "Δημήτρης Μπακιρτζής" ΕΒΡΟΣ -Α.Ε.Δ

Η πρωταθλήτρια Α Έβρου 20-5-16 Α.Ε.Διδυμοτείχου , προκειμένου να διατηρήσει το ρόστερ σε εγρήγορση εν όψη των μπαράζ ανόδου στη Γ εθνική  (αρχίζουν στις 15 Μαΐου)πραγματοποιεί φιλικό παιχνίδι με τον Έβρο Σουφλίου.
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει σήμερα Τετάρτη στις 5:00 μ.μ .
Ο Έβρος Σουφλίου  είναι μία καλή επιλογή για έναν αγώνα με ανταγωνιστικό ρυθμό για τους ποδοσφαιριστλες του Μαυράκη , αφού διαθέτει έμπειρους ποδοσφαιριστές  και μερικές ποιοτικές μονάδες για τα δεδομένα της Γ εθνικής κατηγορίας.



   tasportisthrakis@gmail.com
Διαβάστηκε

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ


Η Διοικούσα Επιτροπή του Γ.Σ. Δόξα Δράμας, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές μας απευθύνουν κάλεσμα συμπαράστασης προς όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών την προσεχή Τετάρτη 20 Απριλίου και ώρα 16.30 με την Πύδνα Κίτρους.
Βρισκόμαστε ένα σκαλοπάτι πριν από την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου και γι’ αυτό όλοι μας οφείλουμε να βρεθούμε στις κερκίδες του γηπέδου μας, ενισχύοντας τους ποδοσφαιριστές μας για την επίτευξη μιας ακόμη νίκης.
Η ομάδα μας, έπειτα από πολλά χρόνια, στηριζόμενη αποκλειστικά στις δικές της δυνάμεις, βρίσκεται ξανά κοντά σε μια σημαντική επιτυχία.
Κανείς δεν πρέπει να λείπει. Μαζί μπορούμε να οδηγήσουμε το «Μαυραετό» εκεί που όλοι επιθυμούμε.
Ξεχωριστό κάλεσμα απευθύνουμε στους νεαρούς φιλάθλους μας, τη νέα γενιά των Δοξαίων, που δεν έζησαν τις μεγάλες επιτυχίες του παρελθόντος.
Για να δοθεί η δυνατότητα να βρεθούν στις κερκίδες του γηπέδου όσο το δυνατόν περισσότεροι νεαροί φίλαθλοι, ανακοινώνεται ότι η είσοδος στο γήπεδο για τον αγώνα της Τετάρτης θα είναι δωρεάν για όλους τους μαθητές μέχρι 15 ετών.
Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά και να χαρίσουμε στις νέες γενιές επιτυχίες αντάξιες του παρελθόντος

.
tasportisthrakis@gmail.com

 Διαβάστηκε

ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ 2015-16


Ο Βρέσκας μαζί με τον βοηθό Παπαδάκη στο περσινό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό 


Ένα από τα πιο σημαντικότερα παιχνίδια της χρονιάς δίνει σήμερα  Τετάρτη 20-4-16  η Πύδνα Κίτρους στη Δόξα Δράμας.
Ο τεχνικός της Πύδνας, Απόστολος Στύλος στην χθεσινή πρωινή προπόνηση τόνισε τη σημασία του παιχνιδιού στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και ανέφερε ότι με τη νίκη και με την συμμετοχή της στον τελικό του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας, θα γράψει ιστορία!
Από την  προπόνηση απουσίαζαν οι τραυματίες Τσιούνης Τρικαλόπουλος και Ταταρίδης οι οποίοι δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της ομάδας.

 Οι ποδοσφαιριστές της αποστολής είναι οι:
ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ, ΓΕΛΑΔΑΡΗΣ, ΔΗΜΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΚΑΜΠΛΙΩΝΗΣ, ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΛΑ, ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ, ΚΥΠΑΡΙΣΣΗΣ, ΚΟΥΝΔΗΣ, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ, ΜΑΚΡΑΚΗΣ, ΜΠΙΚΙΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΠΕΤΡΟ, ΠΕΤΡΟΥΖΕΛΗΣ, ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΑΒΕΛΙΔΗΣ, ΣΤΟΥΜΠΟΣ, ΧΑΜΟΣ.

 Την 18άδα ο προπονητής της Πύδνας θα την ανακοινώσει λίγο πριν τον αγώνα.

Ο Γιώργος Βρέσκας από την Ημαθία ορίστηκε να διευθύνει τον σημερινό αγώνα ανάμεσα στη Δόξα και την Πύδνα Κίτρους, για την ημιτελική φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας με βοηθούς τους Κώστα Νικολαΐδη από την ΕΠΣ Μακεδονίας και τον Θανάση Παπαδάκη από την Ημαθία.
Παρατηρητής διαιτησίας είναι ο Γιάννης Κωνσταντόπουλος από την Χαλκιδική.

-Στον άλλο αγώνα της ημιτελικής φάσης, ανάμεσα στον Ιάλυσο και την Τριγλία Ραφήνας, ρέφερι ορίστηκε ο Άγγελος Ευαγγέλου από την Αθήνα, με βοηθούς τους Παναγιώτη Αργυρό και Εμμανουήλ Γιαννουγλίδη από την ίδια Ένωση

Τα παιχνίδια θα είναι νοκ άουτ ματς, με παράταση και πέναλτυ και θα ξεκινήσουν στις 16:30
 Ο Τελικός θα διεξαχθεί το Σαββάτο 7 Μαΐου σε γήπεδο που θα ορίσει η ΕΠΟ

. tasportisthrakis@gmail.com
 Διαβάστηκε