ANAK

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
Από το Blogger.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΒΡΟΥ 2015-16

ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Join over 500 Followers

e-mail:tasportisthrakis@mail.com

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΕΒΡΟΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ptha

ptha
Η ιστοσελίδα Thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό . Με συνεχώς αυξανόμενο αριθμό επισκεπτών και καθημερινή ενημέρωση αποκτήσαμε να έχουμε ένα σταθερό κοινό από Θρακιώτες και όχι μόνο. Για επικοινωνία: pthrakiotis@gmail.com

Η λίστα ιστολογίων μου

spor thraki TV 2

Σ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

TV SPOR THRAKI 1

Σ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ
Our site is at APN Greece Directory Σ Σ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Home » , » ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΔΟΞΑ - ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ 0-2

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΔΟΞΑ - ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ 0-2

Παίζοντας φλύαρο ποδόσφαιρο η Πύδνα κατάφερε να καταστρέψει την ανάπτυξη της Δόξας που είχε κακή εικόνα στο κέντρο.
 Με τον Δήμο και τον Πετρουζέλη η Πύδνα είχε τον έλεγχο στο κέντρο και έκανε ανάπτυξη απέναντι σε μια Δόξα που προσπαθούσε μάταια να κάνει μια καλή επιθετική προσπάθεια.
 Έτσι αφού οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την κακή εμφάνιση της Δόξας έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους και με μια φάση όπου η τύχη τους χαμογέλασε πλατιά πέτυχαν το πρώτο γκολ.
 Η αντίδραση της Δόξας ήταν λίγη για την συνέχεια και αφού στην συνολική κακή εικόνα προστέθηκε και η αμυντική διάταξη, ήρθε το δεύτερο γκολ για να κόψει κάθε ελπίδα που γηπεδούχων που δεν μπορούσαν να αντιδράσουν πλέον στο παιχνίδι των αντιπάλων τους
. Πάντως , παρά το σκορ και τον αποκλεισμό ο κόσμος στο τέλος χειροκρότησε τους παίκτες της Δόξας

Το φιλμ του αγώνα

 5′ Σουτ του Παπαδόπουλου έξω από την περιοχή φεύγει λίγο άουτ.
44′ Ο Γαϊδαρτζής σπάει δεξιά στον Σάντος και τον βγάζει απέναντι στον Αλυσανδράτο αλλά ο βραζιλιάνος καθυστερεί και αντί να σουτάρει με την μια, δίνει τα περιθώρια στον αντίπαλο και χάνει την καλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου.
49′ Γέμισμα του Σάντος από αριστερά και στο δεύτερο δοκάρι ο Κουμπρόγλου πιάνει κοντινή κεφαλιά που μπλοκάρει ο Αλυσανδράτος
50′ Μακρινό σουτ του Δήμα έφυγε λίγο άουτ 64′ Μεγάλη ευκαιρία για την Δόξα, σέντρα από αριστερά του Ρεβυθόπουλου στο δεύτερο δοκάρι ο Παπαζούδης πιάνει κεφαλιά που φεύγει ελάχιστα άουτ
66′ ΓΚΟΛ! Από αριστερά και από το ύψος της περιοχής αφύλακτος ο Μακράκης σουτάρει και η μπάλα ενώ έδειχνε να είναι στον έλεγχο του Μένκα, αναπηδά και ξεγελάει με την πορεία της τον τερματοφύλακα της Δόξας κάνοντας το 0-1!
68′ Ο Σάντος χάνεται μέσα στα υψηλώσαμα στόπερ της Πύδνας και καθυστερώντας με την μπάλα χάνει ευκαιρία
78′ ΓΚΟΛ! Αντεπίθεση της Πύδνας απέναντι σε μια αμυντική διάταξη με πολλά κενά και ο Μακράκης αποδειχθηκε χρυσή αλλαγή αφού βγαίνει αφύλακτος από αριστερά απέναντι στον Μένκα και σουτάρει στέλνοντας την μπάλα στα διχτυα της Δόξας και κάνει το 0-2!
84′ Δεύτερη κίτρινη και αποβολή για τον Βιτλή.
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑ (Κώστας Βασιλακάκης): Μένκα, Ρεβυθόπουλος, Βιτλής, Γκαρακλίδης, Παπαζούδης, Μουτεσίδης (74′ Αθανασιάδης), Γαίδαρτζής, Παπαδόπουλος (81′ Μπάμπουρας), Μαρκόπουλος (46′ Κουμπρόγλου), Σάντος, Βραμέντζαλης.
ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ (Απόστολος Στύλος): Αλυσανδράτος, Κόλα, Ραπτόπουλος (90′ Παυλίδης), Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Πετρουζέλης, Χάμος, Δήμας, Κυπαρίσσης (61′ Μακράκης), Καμπλιώνης (87′ Λαζαρίδης), Καραγκούνης.

 Πηγή: sportdrama
 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ




tasportisthrakis@gmail.com
Διαβάστηκε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου