ANAK

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
Από το Blogger.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΒΡΟΥ 2015-16

ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Join over 500 Followers

e-mail:tasportisthrakis@mail.com

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΕΒΡΟΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ptha

ptha
Η ιστοσελίδα Thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό . Με συνεχώς αυξανόμενο αριθμό επισκεπτών και καθημερινή ενημέρωση αποκτήσαμε να έχουμε ένα σταθερό κοινό από Θρακιώτες και όχι μόνο. Για επικοινωνία: pthrakiotis@gmail.com

Η λίστα ιστολογίων μου

spor thraki TV 2

Σ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

TV SPOR THRAKI 1

Σ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ
Our site is at APN Greece Directory Σ Σ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Στο +8 από την Τότεναμ η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι

Το τελικό 1-1 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρνει, πάντως, την ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι στο +8 από τη δεύτερη Τότεναμ, η οποία αν δεν πάρει τους τρεις βαθμούς επί της Τσέλσι τη Δευτέρα του Πάσχα (2/5), η πρωτοπόρος θα στεφθεί αυτόματα πρωταθλήτρια.
 Το ματς άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τους «κόκκινους διαβόλους», καθώς μόλις στο 8ο λεπτό ο συνήθης Μαρσιάλ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 14ο ο Λίνγκαρντ έχασε σπουδαία ευκαιρία για δεύτερο γκολ.
 Τρία λεπτά αργότερα, στην πρώτη αξιόλογη φάση της στο ματς, η Λέστερ ισοφάρισε με κεφαλιά του Μόργκαν, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ντρινκγουότερ.
Το πρώτο ημίχρονο είχε γρήγορο ρυθμό, αξιόλογες φάσεις εκατέρωθεν και υψηλό ποσοστό κατοχής από πλευράς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο δραστήριος Λίνγκαρντ κατέγραψε ακόμα μία καλή στιγμή στο 56’, προτού αρχίσουν οι κινήσεις από τον πάγκο, προκειμένου να φρεσκαριστούν οι γραμμές.
Κλασική ευκαιρία για την ανατροπή απώλεσε ο Μαχρέζ στο 71ο λεπτό, αφού ο Ντε Χέα κατάφερε να σταματήσει εντυπωσιακά το σουτ του, ενώ στον αντίποδα, ο Σμόλινγκ σημάδεψε το αντίπαλο δοκάρι με κεφαλιά στο 79’.
Το ματς ολοκληρώθηκε με την αποβολή του Ντρινκγουότερ στο 87ο λεπτό ( θα χάσει το ιστορικό παιχνίδι με την Έβερτον).

 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Βαλένσια, Σμόλινγκ, Μπλιντ, Ρόχο, Κάρικ, Φελαϊνί (75’ Ερέρα), Λίνγκαρντ (62’ Μάτα), Ρούνεϊ, Μαρσιάλ, Ράσφορντ (82’ Ντεπάι).

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Σίμπσον, Μόργκαν, Χουτ, Φουχς, Μαχρέζ (86’ Κινγκ), Καντέ, Ντρινκγουότερ, Σλουπ (77’ Ολμπράιτον), Οκαζάκι (69’ Γκρέι), Ουγιόα.

Tο πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 36ης αγωνιστικής 
Μ. Σάββατο (30/4)
Έβερτον - Μπόρνμουθ 2-1 (7' Κλέβερλεϊ, 64' Μπέινς / 9' Παφ)
Νιούκαστλ - Κρίσταλ Πάλας 1-0 (58' Τάουνσεντ)
Στόουκ - Σάντερλαντ 1-1 (50' Αρναούτοβιτς / 94' πεν. Ντεφόου)
Γουότφορντ - Άστον Βίλα 3-2 (45'+2' Αμπντί, 90', 90'+3' Ντίνι /28' Κλαρκ, 48' Αγιού)
Γουέστ Μπρομ - Γουέστ Χαμ 0-3 (34' Κουγιατέ, 45'+2', 79' Νoμπλ)
Άρσεναλ-Νόριτς 1-0 (58' Γουέλμπεκ)

Κυριακή του Πάσχα (1/5) 
Σουόνσι-Λίβερπουλ 3-1 (20' και 67' Αγιού, 33' Κορκ - 65' Μπέντεκε)
Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λέστερ 1-1 (8' Μαρσιάλ - 17' Μόργκαν)

Σαουθάμπτον-Μαντσεστερ Σίτι 4-2

Δευτέρα του Πάσχα (2/5)
22:00 Τσέλσι-Τότεναμ

 
 tasportisthrakis@gmail.com

Διαβάστηκε

ΕΠΣ Θράκης Δόξα Προσκυνητών: Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το χωριό των Προσκυνητών παρακολούθησε τη «Δόξα» του να στέφεται πρωταθλήτρια Α1 ΕΠΣ Θράκης και, συνακόλουθα, να εξασφαλίζει το εισιτήριο για τη συμμετοχή της στα μπαράζ ανόδου προς τη Γ’ Εθνική.
 Η φετινή «κούπα» δεν συνδυάστηκε και με νταμπλ, καθώς το Νέο Σιδηροχώρι επικράτησε στον τελικό κυπέλλου έναντι των Προσκυνητών, αλλά ο μεγάλος στόχος είναι ακόμη εφικτός.
Φέτος, σε αντίθεση με πέρσι, από τα μπαράζ ανόδου το «εισιτήριο» για το βόρειο όμιλο της Γ’ Εθνικής εξασφαλίζουν δύο από τις τέσσερις συμμετέχουσες ομάδες.
 Αυτό αποτελεί μία ξεχωριστή ευκαιρία για τη Ροδόπη να αποκτήσει εκπρόσωπο και σε αυτή την κατηγορία.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ

 Οι τέσσερις ομάδες που συμμετάσχουν στους διπλούς αγώνες από τους οποίους προκύπτουν οι δύο νικητές είναι οι εξής:
Ηρακλής Καβάλας, Ορφέας Ξάνθης, Δόξα Προσκυνητών, ΑΕ Διδυμοτείχου,
δηλαδή οι πρωταθλητές των ΕΠΣ Καβάλας, Ξάνθης, Θράκης κι Έβρου αντίστοιχα.

Ένα βήμα πιο μπροστά φαίνεται πως είναι η εκπρόσωπος της Ξάνθης, ενώ φανερά ενισχυμένο παρουσιάζεται και το Διδυμότειχο, ενώ η Καβάλα θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη.
Από την άλλη οι Προσκυνητές διαθέτουν παίκτες με εμπειρία σε αυτές τις καταστάσεις.
Συνεπώς, όπως όλα δείχνουν, και για τις δύο θέσεις θα υπάρξει μάχη, ιδιαίτερα για τη δεύτερη.
Ο πρώτος αγώνας για τη «Δόξα» θα δοθεί εκτός έδρας στον Ηρακλή Καβάλας, ενώ αναλυτικά το πρόγραμμα των αναμετρήσεων έχει ως εξής, με τις εντός έδρας αναμετρήσεις να έρχονται συνεχόμενες στις αγωνιστικές δύο με τέσσερα:

1η αγωνιστική Κυριακή 15/05/16
Ηρακλής Καβάλας- Δόξα Προσκυνητών
2η αγωνιστική Τετάρτη 18/05/16
Δόξα Προσκυνητών- Ορφέας Ξάνθης
3η αγωνιστική Κυριακή 22/05/16
Δόξα Προσκυνητών- ΑΕ Διδυμοτείχου
4η αγωνιστική Τετάρτη 25/05/16
Δόξα Προσκυνητών- Ηρακλή Καβάλας
5η αγωνιστική Κυριακή 29/05/16
Ορφέας Ξάνθης- Δόξα Προσκυνητών
6η αγωνιστική Κυριακή 05/06/16
ΑΕ Διδυμοτείχου- Δόξα Προσκυνητών

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΣΤΟ «Χ»

Για την προετοιμασία: «Είμαστε σε διακοπές αυτή τη στιγμή και δεν έχει αρχίσει ακόμη η προετοιμασία, λόγω της ιδιαιτερότητας ότι πολλοί από τους παίκτες μας είναι φοιτητές.
Με το που γυρίσουν θα προετοιμαστούμε για τα μπαράζ. Αυτό είναι και το μειονέκτημά μας και ο λόγος που δε μπορούμε να δουλέψουμε όπως θέλουμε».
Για την ευκαιρία ανόδου: 
«Δύο στους τέσσερις ανεβαίνουν κι έχουμε καλή ομάδα. Φέτος είναι ισορροπημένα τα μπαράζ, γιατί όλες οι ομάδες είναι ποιοτικές αλλά δεν υπάρχει κάποιο μεγάλο φαβορί όπως πέρσι ήταν ο Νέστος Χρυσούπολης.
Νομίζω ότι οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες για όλους».
Για το ποδόσφαιρο των Προσκυνητών: «Το χαρακτηριστικό μας είναι πως είμαστε μία ομάδα που προσπαθεί να παίζει ποδόσφαιρο με τη μπάλα κάτω, δηλαδή δεν είμαστε ομάδα που θα παίξει …αντιποδόσφαιρο. Θέλουμε να παρουσιάσουμε μία καλή εικόνα στον κόσμο μας, παίζοντας συνδυαστικό ποδόσφαιρο, κι έτσι να πετύχουμε αυτό που θέλουμε».
Για τη βοήθεια του κόσμου: «Σαν Προσκυνητές ζητάμε τη βοήθεια όλου του κόσμου, γιατί πιστεύω πως όποια ομάδα κι αν ήταν στα μπαράζ ανόδου ο κόσμος θα έπρεπε να τη στηρίξει. Όπως πριν από δύο χρόνια ήταν ο Ίασμος και πήγαμε να τον στηρίξουμε, έτσι και φέτος εκπροσωπούμε εμείς το νομό. Θεωρώ ότι είναι τιμή για όλο το νομό να παίζει η ομάδα στα μπαράζ, κι αν καταφέρουμε και την άνοδο θα είναι κάτι πολύ σημαντικό. Θέλουμε όσο μπορεί ο κόσμος να έρθει να βοηθήσει την ομάδα, γιατί η άνοδος θα είναι διαφήμιση συνολικά για το ποδόσφαιρο του νομού».

 ΣΤΟ ΔΑΚ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ;
Δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ο αγωνιστικός χώρος στον οποίο θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις, όπως όλα όμως δείχνουν αυτός θα είναι το γήπεδο του Πανθρακικού, δηλαδή το ΔΑΚ.
Η επιλογή αυτή αποσκοπεί αφενός σε έναν καλύτερο αγωνιστικό χώρο κι αφετέρου στο να δώσει τη δυνατότητα σε περισσότερο κόσμο να παραβρεθεί στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα.
Αν, τελικά, δε ληφθεί η απόφαση για επιλογή του ΔΑΚ, τότε η φυσική έδρα της Δόξας στο χωριό των Προσκυνητών έχει την απαραίτητη αδειοδότηση, προκειμένου να φιλοξενήσει τα μπαράζ.

 Πηγή: http://www.xronos.gr/detail.php?ID=102431


  Ρεπορτάζ Διονύσης Βοργιάς



 tasportisthrakis@gmail.com

Διαβάστηκε