ANAK

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
Από το Blogger.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΒΡΟΥ 2015-16

ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Join over 500 Followers

e-mail:tasportisthrakis@mail.com

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΕΒΡΟΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ptha

ptha
Η ιστοσελίδα Thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό . Με συνεχώς αυξανόμενο αριθμό επισκεπτών και καθημερινή ενημέρωση αποκτήσαμε να έχουμε ένα σταθερό κοινό από Θρακιώτες και όχι μόνο. Για επικοινωνία: pthrakiotis@gmail.com

Η λίστα ιστολογίων μου

spor thraki TV 2

Σ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

TV SPOR THRAKI 1

Σ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ
Our site is at APN Greece Directory Σ Σ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Ο ΈΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΣΤΟ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Αγώνας κυπέλλου για την ομάδα του Έβρου Σουφλίου αύριο Τετάρτη 9 Μαρτίου, ταξιδεύει στις Σέρρες και συγκεκριμένα στο γήπεδο Σιδηροκάστρου θα αντιμετωπίσει τον κυπελλούχο ΕΠΣ Σερρών Οδυσσέα Αναγέννησης.
 Στον Έβρο Σουφλίου να θυμίσουμε ότι αγωνίζονται και οι Σερραίοι ποδοσφαιριστές Χατζάκος, Μερτίκας ,Χιζανασβίλι , και ο πρώτος σκόρερ του Έβρου Σουφλίου με 8 γκολ και τέταρτος στη Γ εθνική κατηγορία Μπάμπης Ζυγκερίδης, όπου όλοι τους θα αγωνιστούν σε γνωστά λημέρια με μοναδικό σκοπό την πρόκριση .
 Ο Έβρος Σουφλίου αγωνίζεται για την ιστορία του και το γόητρο ,αφού με τους 11 πόντους έχει αποχαιρετήσει ουσιαστικά το πρωτάθλημα της Γ εθνικής και το μυαλό του είναι μόνο ο θεσμός του κυπέλλου και όπου μπορέσει να φτάσει. Αναλυτικά το πρόγραμμα στον 1ο όμιλο και οι διαιτητές:
ΩΡΑ 15:00
 ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ-ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ Διαιτητής: Δημητριάδης Στέφανος (Χαλκιδικής) Ά βοηθός Παπαδόπουλος Τριαν,Β΄ βοηθός Τσιότσος Νικ. (Μακεδονίας),παρατηρητής Παπαδόπουλος Αντώνης (Κοζάνης) ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ-ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ Διαιτητής: Γεωργιτσόπουλος(Δράμας) ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΔΟΞΑ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ 2-0 Διαιτητής: Σιδηρόπουλος(Έβρου)

 

 tasportisthrakis@gmail.com

Διαβάστηκε