ANAK

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
Από το Blogger.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΒΡΟΥ 2015-16

ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Join over 500 Followers

e-mail:tasportisthrakis@mail.com

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΕΒΡΟΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ptha

ptha
Η ιστοσελίδα Thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό . Με συνεχώς αυξανόμενο αριθμό επισκεπτών και καθημερινή ενημέρωση αποκτήσαμε να έχουμε ένα σταθερό κοινό από Θρακιώτες και όχι μόνο. Για επικοινωνία: pthrakiotis@gmail.com

Η λίστα ιστολογίων μου

spor thraki TV 2

Σ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

TV SPOR THRAKI 1

Σ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ
Our site is at APN Greece Directory Σ Σ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΒΡΟΥ 2016 ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΝΘΕΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΝΟΥ(ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)



Ο φετινός 39oς τελικός  κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου θα διεξαχθεί στις 24 Φεβρουαρίου 2016 στην Αλεξανδρούπολη στο δημοτικό στάδιο ¨Φώτης Κοσμάς" 14:45
Δύο ισχυρές ομάδες διεκδικούν το τρόπαιο, ο  Έβρος Σουφλίου που είναι τυπικά γηπεδούχος και η Ένωση Άνθειας Αριστείνου ,τον τελικό θα διευθύνει ο Βασιλόπουλος με βοηθούς τους Καραϊσκο Τερζόπουλο και τέταρτο τον Σουβαρά.
Βρεθήκαμε λίγο πριν τον τελικό κυπέλλου Έβρου στο γήπεδο της Άνθειας Αριστείνου ,και μιλήσαμε με τον προπονητή του συλλόγου Μιχάλη Φλώρο και με τον ποδοσφαιριστή Δουρουγιδένη Γιάννη.
Με συγκρατημένη αισιοδοξία και χωρίς άγχος ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Άνθεια Αριστείνου για τον αυριανό τελικό .
Η ομάδα θα βρεθεί για δεύτερη φορά στην ιστορία της στον τελικό κυπέλλου φιλοδοξώντας να τα πάει αυτή τη φορά καλύτερα και να σηκώσει την κούπα ,σεβόμενη  τον μεγάλο αντίπαλο τον Έβρο Σουφλίου .
Η μεθοδική δουλειά που γίνεται από την αρχή της χρονιάς φαίνεται να αποδίδει καρπούς ,μιας και η ομάδα του Μιχάλη Φλώρου μοιράζεται την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα Ά Έβρου με την Α.Ε.Διδυμοτείχου.
















e-mail:sportisthrakis@gmail.com Διαβάστηκε