ANAK

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
Από το Blogger.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΒΡΟΥ 2015-16

ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Join over 500 Followers

e-mail:tasportisthrakis@mail.com

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΕΒΡΟΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ptha

ptha
Η ιστοσελίδα Thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό . Με συνεχώς αυξανόμενο αριθμό επισκεπτών και καθημερινή ενημέρωση αποκτήσαμε να έχουμε ένα σταθερό κοινό από Θρακιώτες και όχι μόνο. Για επικοινωνία: pthrakiotis@gmail.com

Η λίστα ιστολογίων μου

spor thraki TV 2

Σ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

TV SPOR THRAKI 1

Σ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ
Our site is at APN Greece Directory Σ Σ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

LIVE STREAMING Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΒΡΟΥ ..ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ - ΕΝΩΣΗ ΑΝΘΕΙΑΣ


ΤΕΤΑΡΤΗ 24 /02/2016 ΩΡΑ 14:45 39ος ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ Ο Έβρος Σουφλίου και η Ένωση Άνθειας Αριστείνου διεκδικούν στο γήπεδο "Φώτης Κοσμάς" Αλεξανδρούπολη, το 39ο τρόπαιο του θεσμού. Ο Έβρος συμμετέχει για 11η φορά σε τελικό και έχει κατακτήσει το τρόπαιο πέντε (5) φορές ,ενώ η Ένωση συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε τελικό .πέρυσι γνώρισε την ήττα από τον Α.Ο.Νεοχωρίου με 1-0 στην Ορεστιάδα
tasportisthrakis@gmail.com

ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ: ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΙΑ 6η ΦΟΡΑ Ο ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (ΦΩΤΟ)

 Σε ένα καλό ματς στο στάδιο Φώτης Κοσμάς, με λίγο δυστυχώς κόσμο λόγω της βροχής, ο Έβρος Σουφλίου κατέκτησε το 6ο Κύπελλο στην ιστορία του , στον 39ο τελικό του θεσμού επικρατώντας με 3-2 της Ένωσης Άνθειας/Αρίστεινου  .
  
Προβάδισμα για τον Έβρο  με ένα φανταστικό γκολ από τον Πασχάλη Δραγανίδη ο οποίος σούταρε από πολύ μακρινή απόσταση στέλνοντας τη μπάλα στο δεξί παράθυρο του Μπαμπλή στο 12΄.
 Στο 58′ ο Εμρέ θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του καθώς με μία πολύ ωραία ατομική προσπάθεια πέρασε τον αντίπαλο του και έστειλε τη μπάλα στην κλειστή γωνία του τερματοφύλακα της Άνθειας

Φάουλ  εκτέλεσε ο Σιβούδης στο 65′ στην καρδιά της άμυνας του Έβρου σηκώθηκε ο Καλέτσιος έπιασε την κεφαλιά και μείωσε σε 2-1 , στο 70  ο Τσαπάνης  έφερε το ματς στα ίσια με προβολή ο οποίος άθελα του χτύπησε στη φάση του γκολ τον Μπινόπουλο.

 Στο 83′ μετά από κόρνερ του Δραγανίδη, ο Ζυγκερίδης με ωραία κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-2. 


Συνθέσεις:
Έβρος Σουφλίου (Δ. Χατνάκης): Μπινόπουλος, Μπάμνιος, Πετκίδης, Λειβαδιώτης, Λίτσιος, Δραγανίδης, Εμρέ (90+2 Δροσάκης), Χιζανασβίλι (86′ Χατζάκος), Μερτίκας (90+1 Μαργαρίτης), Ευφραιμίδης, Ζυγκερίδης.

Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου (Μ. Φλώρος): Μπαμπλής, Δουμπουλάκης, Καρασερίδης, Απότας, Αρσενίου, Τσαπάνης, Δορουγιδένης (59′ Τερζής Β.), Καλέτσιος, Μαλτέζος (81′ Καπανίκας), Σιβούδης (87′ Κουτσούκης), Καβατζικιώτης.




                                      Ο προπονητής της Ένωσης ,Μιχάλης Φλώρος 

                                           Βασιλόπουλος-Καραϊσκος-Τερζόπουλος


















 Εδώ είναι ολόκληρο το παιχνίδι 
tasportisthrakis@gmail.com Διαβάστηκε