ANAK

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
Από το Blogger.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΒΡΟΥ 2015-16

ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Join over 500 Followers

e-mail:tasportisthrakis@mail.com

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΕΒΡΟΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ptha

ptha
Η ιστοσελίδα Thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό . Με συνεχώς αυξανόμενο αριθμό επισκεπτών και καθημερινή ενημέρωση αποκτήσαμε να έχουμε ένα σταθερό κοινό από Θρακιώτες και όχι μόνο. Για επικοινωνία: pthrakiotis@gmail.com

Η λίστα ιστολογίων μου

spor thraki TV 2

Σ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

TV SPOR THRAKI 1

Σ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

ΕΣΠΑΣΕ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ : Volley Σουφλίου - Club Notorious 2-1!!!(ΦΩΤΟ)

Μια  παράδοση που κρατούσε πολλά χρόνια που  ήθελε  νικητές την ομάδα "club Notorious"έσπασε  φέτος στο Δημοτικό Στάδιο  Σουφλίου  με την  Volley Σουφλίου να επικρατεί  2-1 με τα γκολ του Μούτλια και Πατσιά ,για τους ηττημένους το γκολ ο Πιρπιρής                         Οι εικονιζόμενοι (Μούτλιας και Πατσιάς)είναι οι σκόρερ της ομάδας Volley Σουφλίου.

club Notorious
                Κάποιοι δεν άντεξαν και κατέρρευσαν πριν καν αρχίσει ο αγώνας!!!


 tasportisthrakis@gmail.com

Διαβάστηκε page counter

ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΑ SPOR TIS THRAKIS ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ "TAEKWONDO & ΠΑΙΔΙ 230 Παιχνίδια & Ασκήσεις"(ΒΙΝΤΕΟ)

Στην κάμερα spor tis thrakis μιλάει ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής -Προπονητής ΤαεΚβοντό ("Ορέστης Βασίλης" Ξάνθη)  κος Ανδρέας Χρηστίδης για το βιβλίο του, TAEKWONDO & ΠΑΙΔΙ 230 Παιχνίδια & Ασκήσεις και μοιράζεται τις γνώσεις του την εμπειρία και τον τρόπο δουλειά του .
Τι πραγματεύεται όμως και πώς προέκυψε η ιδέα, ας αφήσουμε τον ίδιο να μας απαντήσει
Δείτε την εξαιρετική συνέντευξη

 

 tasportisthrakis@gmail.com

Διαβάστηκε

Εμείς προσπαθούμε για το καλό του ΑΟΚ.

Δηλώσεις στους 93,7, έκανε χθες το πρωί, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΟΚ, κ. Ντίνος Κανάκης. 

Αναφέρθηκε στο Πανελλήνιο Κορασίδων, στο τουρνουά «Χρήστος Μπάτσης» αλλά και στο ποδόσφαιρο του ΑΟΚ και το χόρτο στο «Ανθή Καραγιάννη».

 Αναλυτικά: 
Για το Πανελλήνιο Κορασίδων του Βόλει και το τουρνουά «Χρήστος Μπάτσης»:
« Οι Κορασίδες μας είναι πρωταθλήτριες Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Δείχνει ότι υπάρχει μέλλον.
Ο Ερασιτέχνης δεν έχει μόνο την ποδοσφαιρική ομάδα, όλα τα τμήματα πρέπει να βοηθηθούν.
Είναι σίγουρα επιτυχία που θα γίνει στην Καβάλα, το Πανελλήνιο Κορασίδων. Έγιναν κάποιες ενέργειες και ας είναι καλά τα παιδιά που ασχολούνται πάρα πολύ με το Βόλει.
 Μιλάω για τους προπονητές αλλά φυσικά και τους γονείς που είναι δίπλα τους.
Αγωνίζονται όλοι τους. Είναι δύσκολο οι ομάδες δεν έχουν καμία οικονομική βοήθεια από την πολιτεία.
` Όσο μπορούν βοηθάνε οι Καβαλιώτες και στο Βόλει. Μακάρι να μπορέσουμε να βοηθήσουμε περισσότερο, και εμείς, ως Ερασιτέχνης.
Πιστεύω ότι θα διεκδικήσουμε στο Πανελλήνιο, ότι καλύτερο. Να πάμε να χειροκροτήσουμε και να βοηθήσουμε, τα κορίτσια. Επίσης την άλλη εβδομάδα διοργανώνουμε το ποδοσφαιρικό τουρνουά «Χρήστος Μπάτσης», για παιδιά μικρών ηλικιών.
Θα έρθουν ομάδες απ` όλη την Ελλάδα. Η Καβάλα την άλλη εβδομάδα θα έχει μεγάλη κίνηση. Με το Βόλει αλλά και το ποδόσφαιρο.
Συμπίπτει μια μέρα το Βόλει με το «Χρήστος Μπάτσης». Φέρνουμε όλα τα παιδιά στο γήπεδο. Είναι και περίοδο διακοπών, νομίζω ότι και βολεύει τους πάντες, παιδιά και γονείς».

Για το ποδόσφαιρο του ΑΟΚ: 
« Οι άνθρωποι της διοικούσας επιτροπής, έκαναν μια πολύ καλή δουλειά.
 Όπως είπε και ο κ. Μήτρας τα σφάλματα έγιναν και γίνονται.
Όποιος διοικεί κάνει και λάθη. Οσον αφορά για τη νέα χρονιά, γίνεται μια μεγάλη υποδομή, να πάμε πάρα πολύ καλά, σωστά, με λιγότερα λάθη.

Για το αν υπάρχει ενδιαφέρον επενδυτών για τον ΑΟΚ:
« Όποιος θέλει να βοηθήσει η να πάρει τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΟΚ, θα πρέπει εγγράφως να καταθέσει την πρόταση του και αυτή η πρόταση θα συζητηθεί από τον ερασιτέχνη και τη διοικούσα επιτροπή.
Με λόγια και κουβέντες, ήρθε ο ένας, ήρθε ο άλλος, δε βγαίνει τίποτα. Αυτός ο οποίος θα είναι ο επενδυτής και θα έρθει να πάρει την ομάδα, οι άνθρωποι που θα βάλει στη διοίκηση του, θα πρέπει να εγκριθούν από τον ερασιτέχνη.
Μόνο γραπτές προτάσεις, δεν υπάρχουν λόγια. Είμαστε κοντά στους ανθρώπους που βοηθάνε τον ΑΟΚ και δε θέλουμε να τους χάσουμε.
Δεν πρέπει να πάμε πίσω, να πιάσουμε Αύγουστο.
Εμείς μετά τις 15 Μαϊου, πρέπει να οργανωθούμε. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποια γραπτή επιστολή. Σενάρια ακούμε και λόγια.
Μερικοί μποϋκοτάρουν την προσπάθεια και λένε ορισμένα λόγια για τον Ερασιτέχνη ΑΟΚ, που πρέπει να σταματήσουν.
Αν είμαστε αξιόπιστοι η αναξιόπιστοι, εάν μπορούμε η δε μπορούμε. Εμείς προσπαθούμε για το καλό του ΑΟΚ.
Φέτος, είναι η τελευταία χρονιά που θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλό και να ανεβάσουμε την ομάδα στη Β` Εθνική».
Για την κριτική, ότι ο ερασιτέχνης είναι κλειστό κλαμπ : 
« Γραφτήκανε ορισμένα μέλη. Κάθε μέρα από τις 7.30 το πρωί, είμαι στα γραφεία. Αυτό το κάνω επί 4 χρόνια. Είναι 20 ευρώ το χρόνο. Ας έρθουν να γραφτούν, προκειμένου να έχουν το δικαίωμα να εκλέγουν και να εκλέγονται.
Τι κλαμπ που μας λένε ορισμένοι; Ελάτε να βάλατε υποψηφιότητα και να βγείτε.
Ο νόμος όμως και το καταστατικό, λένε ότι πρέπει να είναι κάποιος ένα χρόνο εγγεγραμμένος για να έχει δικαίωμα να ψηφίσει αλλά και να εκλεχθεί.
Να είναι βέβαια συνεπής στις υποχρεώσεις του, να πληρώνει τη συνδρομή. Οι εκλογές στον Ερασιτέχνη είναι το Ιούνιο του 2017.
Μπορούν από τώρα να γραφτούν και να είναι του χρόνου υποψήφιοι. Ένα και ένα κάνουν δύο. Ποιος ήρθε να βοηθήσει και δεν του δώσαμε θέση;

Είτε ως μέλος, είτε ως γονέας αθλητή. Πολλοί δεν είναι μέλη αλλά βοηθάνε. Θέλουμε βοήθεια, θέλουμε στήριξη».
Πηγή: proininews


 

 tasportisthrakis@gmail.com
Διαβάστηκε

Στην Εθνική Εφήβων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής δηλώθηκε ο ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


Η αντίστροφη μέτρηση για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ανδρών - εφήβων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Βέρνη της Ελβετίας (25-29 Μαΐου), ξεκίνησε για τις Εθνικές ομάδες με την ονομαστική δήλωση των αθλητών που θα εκπροσωπήσουν τα ελληνικά χρώματα στη διοργάνωση.
 Η δήλωση των ονομάτων των συμμετεχόντων ένα μήνα πριν από την έναρξη των αγώνων αποτελεί τυπική διαδικασία βάσει των διεθνών κανονισμών, ωστόσο η οριστική σύνθεση των Εθνικών ομάδων θα αποφασιστεί μετά τη διεξαγωγή του πανελλήνιου πρωταθλήματος ενόργανης ανδρών - γυναικών και εφήβων - νεανίδων, το Σαββατοκύριακο 7-8 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη.

 Στην κατηγορία ανδρών, εκτός από τους πέντε δηλωθέντες αθλητές, υποψήφιοι είναι επίσης ο Χρήστος Λυμπανοβνός, που πήρε μέρος στο πρόσφατο προ-Ολυμπιακό τουρνουά και ο Λευτέρης Κοσμίδης, ο οποίος προσπαθεί να επανέλθει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας μετά τον περσινό σοβαρό τραυματισμό του, ενώ στην κατηγορία εφήβων έχει δηλωθεί μεταξύ άλλων ο 16χρονος Στέφανος Τσολακίδης, ανιψιός του Ολυμπιονίκη του δίζυγου Βασίλη Τσολακίδη.

Στην ομάδα των εφήβων δηλώθηκε και ο αθλητής του συλλόγου Ο.Ε.Γ.Α  ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ γεννηθείς 30-11-2002.

 Οι αθλητές που δηλώθηκαν:
 ΑΝΔΡΕΣ: Λευτέρης Πετρούνιας, Βλάσης Μάρας, Νίκος Ηλιόπουλος, Δημήτρης Μαρκούσης, Γιώργος-Χρήστος Χατζηευσταθίου. ΕΦΗΒΟΙ: Απόστολος Κανέλλος, Γιώργος Κελεσίδης, Άγγελος Κοντεσίδης, Γιώργος Προβιάς, Στέφανος Τσολακίδης.

 
 tasportisthrakis@gmail.com

Διαβάστηκε