ANAK

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
Από το Blogger.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΒΡΟΥ 2015-16

ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Join over 500 Followers

e-mail:tasportisthrakis@mail.com

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΕΒΡΟΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ptha

ptha
Η ιστοσελίδα Thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό . Με συνεχώς αυξανόμενο αριθμό επισκεπτών και καθημερινή ενημέρωση αποκτήσαμε να έχουμε ένα σταθερό κοινό από Θρακιώτες και όχι μόνο. Για επικοινωνία: pthrakiotis@gmail.com

Η λίστα ιστολογίων μου

spor thraki TV 2

Σ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

TV SPOR THRAKI 1

Σ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ
Our site is at APN Greece Directory Σ Σ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Home » , » Στην Εθνική Εφήβων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής δηλώθηκε ο ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Στην Εθνική Εφήβων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής δηλώθηκε ο ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


Η αντίστροφη μέτρηση για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ανδρών - εφήβων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Βέρνη της Ελβετίας (25-29 Μαΐου), ξεκίνησε για τις Εθνικές ομάδες με την ονομαστική δήλωση των αθλητών που θα εκπροσωπήσουν τα ελληνικά χρώματα στη διοργάνωση.
 Η δήλωση των ονομάτων των συμμετεχόντων ένα μήνα πριν από την έναρξη των αγώνων αποτελεί τυπική διαδικασία βάσει των διεθνών κανονισμών, ωστόσο η οριστική σύνθεση των Εθνικών ομάδων θα αποφασιστεί μετά τη διεξαγωγή του πανελλήνιου πρωταθλήματος ενόργανης ανδρών - γυναικών και εφήβων - νεανίδων, το Σαββατοκύριακο 7-8 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη.

 Στην κατηγορία ανδρών, εκτός από τους πέντε δηλωθέντες αθλητές, υποψήφιοι είναι επίσης ο Χρήστος Λυμπανοβνός, που πήρε μέρος στο πρόσφατο προ-Ολυμπιακό τουρνουά και ο Λευτέρης Κοσμίδης, ο οποίος προσπαθεί να επανέλθει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας μετά τον περσινό σοβαρό τραυματισμό του, ενώ στην κατηγορία εφήβων έχει δηλωθεί μεταξύ άλλων ο 16χρονος Στέφανος Τσολακίδης, ανιψιός του Ολυμπιονίκη του δίζυγου Βασίλη Τσολακίδη.

Στην ομάδα των εφήβων δηλώθηκε και ο αθλητής του συλλόγου Ο.Ε.Γ.Α  ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ γεννηθείς 30-11-2002.

 Οι αθλητές που δηλώθηκαν:
 ΑΝΔΡΕΣ: Λευτέρης Πετρούνιας, Βλάσης Μάρας, Νίκος Ηλιόπουλος, Δημήτρης Μαρκούσης, Γιώργος-Χρήστος Χατζηευσταθίου. ΕΦΗΒΟΙ: Απόστολος Κανέλλος, Γιώργος Κελεσίδης, Άγγελος Κοντεσίδης, Γιώργος Προβιάς, Στέφανος Τσολακίδης.





 
 tasportisthrakis@gmail.com

Διαβάστηκε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου