ANAK

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
Από το Blogger.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΒΡΟΥ 2015-16

ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Join over 500 Followers

e-mail:tasportisthrakis@mail.com

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΕΒΡΟΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ptha

ptha
Η ιστοσελίδα Thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό . Με συνεχώς αυξανόμενο αριθμό επισκεπτών και καθημερινή ενημέρωση αποκτήσαμε να έχουμε ένα σταθερό κοινό από Θρακιώτες και όχι μόνο. Για επικοινωνία: pthrakiotis@gmail.com

Η λίστα ιστολογίων μου

spor thraki TV 2

Σ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

TV SPOR THRAKI 1

Σ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ
Our site is at APN Greece Directory Σ Σ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Οι αλλαγές στο ποδόσφαιρο που θα ισχύσουν από τη νέα σεζόν

Σημαντικές αλλαγές στη διαιτησία για τη νέα σεζόν ανακοίνωσε η Διεθνής Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (IFAB), καθώς αναμένονται αλλαγές και στον πειθαρχικό έλεγχο, αλλά και στη χρήση βίντεο.
Όπως γράφει σήμερα το sport-fm.gr, αλλαγές θα υπάρξουν από τη νέα χρονιά στους κανονισμούς του ποδοσφαίρου, με τις σημαντικότερες διαφοροποιήσεις να εντοπίζονται στο πειθαρχικό τομέα, αλλά και στη χρήση του βίντεο και πώς αυτό θα λειτουργήσει.
Η πρώτη διαφοροποίηση βρίσκεται στη λεγόμενη «τριπλή-τιμωρία», σύμφωνα με την οποία όταν ένας ποδοσφαιριστής αποσοβούσε με αντικανονικό τρόπο ένα γκολ, τότε αυτόματα αντίκριζε κόκκινη κάρτα, τιμωρούνταν και δινόταν πέναλτι.
Ωστόσο, ο κανονισμός αλλάζει και οι παίκτες που ακούσια υποπίπτουν σε φάουλ όταν υπάρχει προφανής ευκαιρία για γκολ, τότε δεν αποβάλλονται, αλλά απλά δέχονται κίτρινη κάρτα, άρα ο ρέφερι πρέπει να κρίνει την πρόθεση.
Παράλληλα, εφόσον υποπέσει κάτι επιλήψιμο στην αντίληψη του διαιτητή, ο διαιτητής έχει τη δυνατότητα να αποβάλλει έναν παίκτη πριν ακόμα αρχίσει το ματς ενώ στη σέντρα για την έναρξη ή την επανέναρξη του αγώνα, δεν υπάρχει υποχρέωση η μπάλα να πηγαίνει προς τα μπροστά. Επιπλέον, ένας παίκτης που βρίσκεται τραυματίας στο έδαφος και το μαρκάρισμα που έχει δεχθεί, επιφέρει και τιμωρία κίτρινης ή κόκκινης κάρτας, μπορεί πλέον να λαμβάνει ιατρική φροντίδα χωρίς να είναι υποχρεωμένος να αποχωρήσει από το γήπεδο.
Τέλος, σε ό,τι αφορά τη χρήση του βίντεο θα ξεκινήσει σαν περίοδο δοκιμής για δύο χρόνια στην Ιταλία και θα προβλέπεται για τέσσερις περιπτώσεις:
α) Να αποφασιστεί αν πράγματι έχει επιτευχθεί ένα γκολ,
β) για κόκκινες κάρτες,
γ) για πέναλτι
και δ) για να διαπιστωθεί ο παίκτης που έχει υποπέσει σε παράβαση ή έχει πετύχει γκολ.

Οι δοκιμές θα συμβούν πρώτα σαν «πιλότος» και εφόσον διαπιστωθεί η λειτουργικότητά του μέχρι το 2017-18, τότε θα εισαχθεί και σε ζωντανή ροή αγώνα.

 
 tasportisthrakis@gmail.com
Διαβάστηκε

Η έφεση του ΠΑΟΚ έγινε δεκτή

Η έφεση του ΠΑΟΚ έγινε δεκτή από την επιτροπή εφέσεων και έτσι η ποινή έπεσε από το -5 στο -3. Παρέμειναν οι 3 αγωνιστικές κεκλεισμένων των ποινών και 100.000 ευρώ πρόστιμο. 

Αναλυτικά: 
 Απόφαση 32/2016: Δέχεται τυπικά και εν μέρει κατ΄ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ΄ αριθμ. 89/24-32016 απόφασης ΠΕ/ΕΠΟ.
Εξαφανίζει εν μέρει την εκκαλουμένη. Κρατεί και δικάζει. Κατακυρώνει υπέρ της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τέρματα 0-3 τον αγώνα. Δέχεται ότι ο αγώνας διεκόπη από υπαιτιότητα της εκκαλούσας. Αφαιρεί τρεις (3) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας του Πρωταθλήματος , όπου συμμετέχει η εκκαλούσα.
Επιβάλλει χρηματική ποινή ύψους 100.000€. Επιβάλλει ποινή διεξαγωγής τριών αγώνων χωρίς θεατές.

 
 tasportisthrakis@gmail.com
Διαβάστηκε

ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΚΟΠΟ


Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης όπως και πέρυσι πραγματοποιεί Πασχαλινό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου για φιλανθρωπικό σκοπό.



Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης καλεί τις ακαδημίες του Νομού Έβρου ηλικίας Jounior & Pro Junior να συμμετέχουν στο Πασχαλινό τουρνουά ποδοσφαίρου .

Το τουρνουά θα διεξαχθεί την Κυριακή των Βαϊων  24 Απριλίου (9 το πρωί  έναρξη)  στην Αλεξανδρούπολη στο "Κώστας Χριστοφορίδης" πρώην ΜΑΡΑΚΑΝΑ  και θα υπάρχει ένα συμβολικό ποσό συμμετοχής ένα ευρώ για κάθε αθλητή με σκοπό τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν  να δοθούν στο παιδικό χωριό SOS Θράκης.





tasportisthrakis@gmail.com

Διαβάστηκε

ΔΕΙΤΕ Ο ΚΟΚΕ ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ !!

O Σέρχιο Κόκε δεν έχασε ευκαιρία να πανηγυρίσει τον αποκλεισμό της μισητής αντιπάλου της Ρεάλ Μαδρίτης την οποία και υποστηρίζει.
Ο Σέρχιο Κόκε βέβαια αναφέρθηκε και στο διπλό που είχε πάρει ο Άρης με 2-3 στο ίδιο γήπεδο που αποκλείστηκε η Μπαρτσελόνα.



 ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:











  tasportisthrakis@gmail.com
Διαβάστηκε