ANAK

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
Από το Blogger.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΒΡΟΥ 2015-16

ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Join over 500 Followers

e-mail:tasportisthrakis@mail.com

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΕΒΡΟΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ptha

ptha
Η ιστοσελίδα Thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό . Με συνεχώς αυξανόμενο αριθμό επισκεπτών και καθημερινή ενημέρωση αποκτήσαμε να έχουμε ένα σταθερό κοινό από Θρακιώτες και όχι μόνο. Για επικοινωνία: pthrakiotis@gmail.com

Η λίστα ιστολογίων μου

spor thraki TV 2

Σ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

TV SPOR THRAKI 1

Σ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Home » , » ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης (Ο.Ε.Γ.Α.)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης (Ο.Ε.Γ.Α.)

 Η οικογένεια του Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης (Ο.Ε.Γ.Α.), εκφράζει την απεριόριστη ευγνωμοσύνη σε όσους συνέβαλαν, για την απόκτηση του ακροβατικού διαδρόμου τύπου Airtrack (10m x 1.40m x 0.20m.)από την Ολλανδία. 
Τα χρήματα συγκεντρώθηκαν με την αγορά λαχνών και προσκλήσεων στην αποκριάτικη εκδήλωση, που οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε στις 20-02-2016 για τον συγκεκριμένο σκοπό.
 Ο ακροβατικός διάδρομος (airtrack) θα αποτελέσει ένα χρήσιμο όργανο γυμναστικής για τους προπονητές, διευκολύνοντας το έργο τους στην εκμάθηση απλών και σύνθετων ασκήσεων, χωρίς να καταπονούνται τα κάτω άκρα των παιδιών, λόγω του αντικραδασμικού ελαστικού δαπέδου ασφαλείας.
 Συνεχώς προσπαθούμε να βρούμε τρόπους καλυτέρευσης των συνθηκών προπόνησης, έτσι ώστε να παρέχουμε τα ιδανικά και ασφαλή μέσα, που θα βελτιώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα την απόδοση των παιδιών, τα οποία αφιερώνουν πολύ χρόνο σε ένα άθλημα που αγαπούν και μας κάνουν περήφανους με τις διακρίσεις τους.
Λόγω της έλλειψης κονδυλίων από την Γενική Κυβέρνηση και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, καταφεύγουμε σε αλληλέγγυους τρόπους για να παρέχουμε τα αυτονόητα, στα παιδιά που ασχολούνται με το συγκεκριμένο άθλημα.
Στόχος μας είναι να αποδεικνύουμε και να παρασύρουμε με τις πράξεις και τα αποτελέσματα μας, ότι ο αθλητισμός είναι κομμάτι του πολιτισμού μας και έχει συνέχεια..!!! 
 tasportisthrakis@gmail.com
Διαβάστηκε

1 σχόλια:

 1. « Πρόσκληση σε γενική απολογιστική Συνέλευση & διαδικασία Αρχαιρεσιών»

  Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Έβρου καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση την Κυριακή 24/4/2016 (πρ. Δ.Σ.: 3 /4-3-2016), με τα παρακάτω θέματα:
  1. Διοικητικός απολογισμός για τα έτη 2013, 20 14, 2015
  2. Οικονομικός απολογισμός για τα έτη 2013, 2014, 2015
  3. Έγκριση οικονομικού απολογισμού, από την Ελεγκτική επιτροπή
  4. Απαλλαγή απερχόμενου Δ.Σ. από κάθε διοικητική ή οικονομική ευθύνη
  5. Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής & εκπροσώπων στην ΟΠΠΕ
  Όσοι από τα μέλη επιθυμούν να συμμετάσχουν ως υποψήφιοι στο ΕΝΙΑΙΟ- ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ και είναι οικονομικά τακτοποιημένοι, οφείλουν να υποβάλουν σχετική αίτηση στη Γραμματεία του Συνδέσμου (στην ηλεκτρονική Δ/νση : nikitpapa@ yahoo.gr ή στην ταχυδρομική Δ/νση: ΚΥΨΕΛΩΝ 12 – ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ 68133 ΥΠΟΨΗ κ. ΠΑΠΑΠΑΝΤΕΛΗ ΝΙΚΗΤΑ μέχρι και την Τετάρτη 20/04/2016 και ώρα 15:00 (πληροφορίες : τηλ. 6934640635, κ. Παπαπαντελής Νικήτας)
  Δικαίωμα ψήφου στις εκλογές έχουν όλα τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη μέχρι και την ώρα των εκλογών.
  Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ (ΚΕΠΑΚΥ), την Κυριακή 24/ 04//2016 και ώρα 11:00 –14:00
  Σε περίπτωση μη απαρτίας των μελών η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27/04/2016, στον ίδιο χώρο και ώρα 17:00- 20:00.

  Για το απερχόμενο Δ.Σ.ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΠΝΗΤΩΝ ΕΒΡΟΥ

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
  ΚΩΣΤΙΚΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΤΗΣ ΠΑΠΑΠΑΝΤΕΛΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ


  ΑπάντησηΔιαγραφή