ANAK

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
Από το Blogger.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΒΡΟΥ 2015-16

ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Join over 500 Followers

e-mail:tasportisthrakis@mail.com

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΕΒΡΟΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ptha

ptha
Η ιστοσελίδα Thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό . Με συνεχώς αυξανόμενο αριθμό επισκεπτών και καθημερινή ενημέρωση αποκτήσαμε να έχουμε ένα σταθερό κοινό από Θρακιώτες και όχι μόνο. Για επικοινωνία: pthrakiotis@gmail.com

Η λίστα ιστολογίων μου

spor thraki TV 2

Σ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

TV SPOR THRAKI 1

Σ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ
Our site is at APN Greece Directory Σ Σ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Home » , , , » ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΠΑΜΠΗ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗ ΣΤΑ ΣΠΟΡ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΠΑΜΠΗ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗ ΣΤΑ ΣΠΟΡ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Μπάμπης Χρυσοστομίδης είναι ο νέος Προπονητής του Έβρου Σουφλίου ο οποίος ανακοινώθηκε από το συμβούλιο της ομάδας, σήμερα είχε μια πρώτη γνωριμία στις εγκαταστάσεις του Εβρίτικου ιστορικού συλλόγου. 
Η συνάντηση παρουσία μελών του Δ.Σ. ήταν σε πολύ εγκάρδιο κλίμα ενώ ο ο νέος προπονητής
δήλωσε αποκλειστικά στα Σπορ της Θράκης ότι, ήρθε σε μια αξιόμαχη ομάδα με πολυετή παρουσία σε  Γ΄ και Δ΄  εθνική ,ικανοποιήθηκε από την καλή παρουσία των εσωτερικών εγκαταστάσεων σε αθλητικό υλικό,όμως τόνισε ότι  υπάρχει ένα θέμα με το γήπεδο που δεν είναι σε καλή κατάσταση  και ελπίζει να ξεπεραστεί.
Αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που περνά η πατρίδα μας τούτες τις μέρες  ενώ τόνισε πως, με το σκεπτικό ότι όλα θα πάνε καλά , γίνεται μια προσπάθεια με τους ανθρώπους του Έβρου Σουφλίου να οργανωθούν σε όλους τους τομείς και εάν  από Δευτέρα κυλήσουν όλα ομαλά, θα ξεκινήσει η πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές του σωματείου ,τέλος μας είπε  ότι η προετοιμασία της ομάδας αναμένεται να ξεκινήσει Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015 και με την φιλοσοφία που συμβαδίζει μαζί με την Διοίκηση,να χτιστεί ένα καλό σύνολο, να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο να το χαίρονται  πρώτα οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται  ,ο κόσμος που θα έρχεται να δει  την ομάδα να το ευχαριστιέται , με κύριο στόχο την γρήγορη παραμονή στην κατηγορία.
   


Διαβάστηκε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου