ANAK

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
Από το Blogger.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΒΡΟΥ 2015-16

ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Join over 500 Followers

e-mail:tasportisthrakis@mail.com

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΕΒΡΟΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ptha

ptha
Η ιστοσελίδα Thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό . Με συνεχώς αυξανόμενο αριθμό επισκεπτών και καθημερινή ενημέρωση αποκτήσαμε να έχουμε ένα σταθερό κοινό από Θρακιώτες και όχι μόνο. Για επικοινωνία: pthrakiotis@gmail.com

Η λίστα ιστολογίων μου

spor thraki TV 2

Σ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

TV SPOR THRAKI 1

Σ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ
Our site is at APN Greece Directory Σ Σ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Home » , , » ΝΙΚΟΣ ΖΑΛΜΑΣ ΟΜΟΣΠΟΔΙΑΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΣΠΟΡ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ (βιντεο)

ΝΙΚΟΣ ΖΑΛΜΑΣ ΟΜΟΣΠΟΔΙΑΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΣΠΟΡ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ (βιντεο)


Συνεχίζει την σκληρή προετοιμασία η Εθνική Ελλάδας  των Παμπαίδων υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού Νίκου Ζαλμά στο κλειστό γυμναστήριο Σουφλίου.

Η αθλητική ιστοσελίδα "Τα Σπορ της Θράκης" βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο  Σουφλίου
και μίλησε με τον ομοσπονδιακό προπονητή Νίκο Ζαλμά.
Αφού καλωσορίσαμε τον Ομοσπονδιακό  τεχνικό που βρίσκεται στη Θράκη και συγκεκριμένα στο Σουφλί ,τον
ρωτήσαμε  σε πιο στάδιο βρίσκεται η προετοιμασία , εάν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών  και πόσο ευχαριστημένος είναι με το έμψυχο υλικό που έχει στη διάθεσή του: 
Ν.Ζ Είμαστε όλοι καλά ,δεν υπάρχουν τραυματισμοί ,με καθημερινές  πρωινές και απογευματινές προπονήσεις, οι αθλητές δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον,συμμετέχουν δεκαοχτώ παιδιά όπου η τελική επιλογή θα γίνει το Σάββατο 18 Ιουλίου  θα ανακοινωθεί  η τελική δωδεκάδα  που θα αγωνιστεί στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στη Βουλγαρία.
Πως έγιναν οι επιλογές των αθλητών:
Ν.Ζ Οι επιλογές έγιναν βάσει των αποδόσεων που είχαν οι αθλητές στις ομάδες τους  καθ όλη τη διάρκεια του χειμώνα ,η πρώτη επιλογή έγινε στο Κιλκίς , συμμετείχαν 180 αθλητές απ΄ όλη την Ελλάδα ,επιλέξαμε αρχικά 45 αθλητές και σήμερα γίνεται το τελευταίο φιλτράρισμα αυτής της ηλικίας εδώ στο Σουφλί ,που στην παρούσα φάση, πάλι καλά που μπορέσαμε να έρθουμε να κάνουμε 15 ημέρες προετοιμασία με όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας.
Σκοπός μας  είναι να βελτιώσουν και να μεγιστοποιήσουν  σιγά σιγά την απόδοσή τους έτσι ώστε να στελεχώσουν την πρώτη Εθνική ομάδα των Παμπαίδων η οποία θα συμμετάσχει στο Βαλκανικό πρωτάθλημα.
Σε ποιόν όμιλο θα πάρει μέρος η Εθνική:
Ν.Ζ Υπάρχουν δυο όμιλοι ,η ομάδα μας θα πάρει μέρος στον  θεωρητικά πιο δύσκολο όμιλο  που συμμετέχει, η Σερβία ,Μολδαβία και Τουρκία.
  
Στη συνέχεια έδειξε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός την ικανοποίηση  του ,που για πρώτη φορά η Ελλάδα συμμετέχει στο  συγκεκριμένο πρωτάθλημα ,τόνισε να είναι όλα τα παιδιά  καλά χωρίς τραυματισμούς ,να γίνει η καλύτερη προετοιμασία, να επιλεγεί η καλύτερη δωδεκάδα ώστε  να αποκτήσουν τα παιδιά τις πρώτες εμπειρίες με μια Εθνική ομάδα ,η οποία θα τους βοηθήσει να είναι πιο έτοιμοι στο επόμενο Βαλκανικό που θα είναι σαν Παίδες και  ουσιαστικά στην  πρόκριση στο  Πανευρωπαϊκό που θα γίνει τον Ιανουάριο  του 2017 .


Τι άλλο ζητάει η Εθνική ομάδα από αυτή την συμμετοχή της στο Βαλκανικό πρωτάθλημα:

Ν.Ζ Ευχής έργο θα ήταν να πάρουμε μια από τις πρώτες θέσεις και να παίξουμε στο φάιναλ -φορ ,ακόμα και αν δεν γίνει αυτό ,το πιο σημαντικό  είναι να δούμε την πρόοδο και την εξέλιξη των παιδιών τόσο σε ατομικό επίπεδο  όσο  και σε συμπεριφορές πάνω σε ομαδικές ταχτικές που έχουμε βάλει, όμως μην ξεχνάτε , μόλις 15 ημέρες προετοιμασίας  αυτά τα παιδιά θα κλιθούν για πρώτη φορά να παίξουνε μαζί.
Άρα κάποια πράγματα που  προσπαθούμε να περάσουμε  δεν είναι μόνο για αυτό το Βαλκανικό  , είναι και για  τις επόμενες χρονιές.
  Σκοπός είναι να δούμε την προσωπική εξέλιξη των παιδιών σε αυτά τα ζητούμενα ,σε αυτούς τους προβληματισμούς που τους βάζουμε κάθε φορά μέσα  στο γήπεδο  σαν Εθνική ομάδα ,να μπορέσουμε να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο το οποίο θα έχει και  σωστή  συνέχεια  για τα επόμενα χρόνια.
Εάν είναι ευχαριστημένος με αυτά που έχει δει  από του παίκτες ως τώρα:

Ν.Ζ Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος,ίσως είμαι λιγάκι απαιτητικός  απ΄ ότι πρέπει ,αλλά, στο πλάνο μας ήτανε περισσότερες μέρες προετοιμασίας ,όμως,μην ξεχνάμε τις δύσκολες στιγμές που περνά η πατρίδα μας τούτη την εποχή  και που μπορέσαμε και μαζευτήκαμε σε μια τόσο φιλόξενη περιοχή για να κάνουμε αυτές τις 15 ημέρες, θεωρώ ότι θα προλάβουμε σε δυο βασικά ζητήματα να είμαστε έτοιμοι και να πάμε να παίξουμε .

Εάν έχει κατασταλάξει για την τελική δωδεκάδα είπε:
Ν.Ζ Οι διαφορές είναι αρκετά μικρές και θα είναι μια δύσκολη επιλογή ..

Σας ευχαριστούμε κύριε Ζαλμά και σας ευχόμαστε από καρδιάς καλή συνέχεια στο έργο σας!!




     Οι τρεις Θρακιώτες αθλητές ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΥΝ  στην Εθνική Ελλάδας Παμπαίδων 
Από αριστερά ο Ανδραβίζος, στο κέντρο ο Παπαδημητρίου και δεξιά ο Μούχλιας

Αχιλλέας Ανδραβίζος(ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης ) Παπαδημητρίου Χαράλαμπος,Μούχλιας Δημήτρης (Έβρος Σουφλίου)





Διαβάστηκε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου