ANAK

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
Από το Blogger.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΒΡΟΥ 2015-16

ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Join over 500 Followers

e-mail:tasportisthrakis@mail.com

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΕΒΡΟΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ptha

ptha
Η ιστοσελίδα Thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό . Με συνεχώς αυξανόμενο αριθμό επισκεπτών και καθημερινή ενημέρωση αποκτήσαμε να έχουμε ένα σταθερό κοινό από Θρακιώτες και όχι μόνο. Για επικοινωνία: pthrakiotis@gmail.com

Η λίστα ιστολογίων μου

spor thraki TV 2

Σ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

TV SPOR THRAKI 1

Σ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ
Our site is at APN Greece Directory Σ Σ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Home » , » 24ο Πανέβριο Συνέδριο Αιμοδοτών 2016

24ο Πανέβριο Συνέδριο Αιμοδοτών 2016


Ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών “Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου” Διδυμοτείχου και περιφέρειας με την Ένωση συλλόγων και ομάδων εθελοντών αιμοδοτών νομού Έβρου συνδιοργανώνουν το 24ο Πανέβριο Συνέδριο Αιμοδοτών στις 15 Μαΐου 2016. 

Στα πλαίσια αυτού και σε συνεργασία με το σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών Νέας Ορεστιάδας, την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, το Δήμο Νέας Ορεστιάδας, το Δήμο Διδυμοτείχου και την τοπική κοινότητα πολιτιστικών συλλόγων, στις 7 και 8 Μαΐου, συνδιοργανώνουν παράλληλες εκδηλώσεις, με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για το χαρακτήρα και τη δράση των εθελοντών αιμοδοτών. 

Βασικός στόχος είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της νεολαίας. Παράλληλα, τα μέλη των συλλόγων θα τιμήσουν όσους αφιέρωσαν δέκα λεπτά από την καθημερινότητά τους, για να προσφέρουν στους συνανθρώπους τους αίμα ζωής, απονέμοντας τιμητικές πλακέτες, που χαρακτηρίζονται ως μετάλλια από το Υπουργείο Υγείας με βάση τον αριθμό φιαλών που συγκεντρώνει ο κάθε σύλλογος.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο 7 Μαΐου 2016 στις 19:00 μ.μ.

Γιορτή με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια στον Πευκώνα της Νέας Ορεστιάδας από πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής με θέμα: «Ο χορός μας ενώνει».

Διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων.

Ομιλίες σχετικά με την εθελοντική αιμοδοσία, το μυελό των οστών, τη δωρεά αιμοπεταλίων και τη δωρεά οργάνων.

Κυριακή 8 Μαΐου 2016 στις 11:30 π.μ.

Απονομή τιμητικών πλακετών στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Νέας Ορεστιάδας σε μέλη του συλλόγου της Νέας Ορεστιάδας.

Κυριακή 8 Μαΐου 2016 στις 19:00 μ.μ.

Γιορτή με παραδοσιακούς χορούς από πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής στην πόλη του Διδυμοτείχου στον προαύλιο χώρο των σχολείων πίσω από το Δημαρχείο με θέμα: «Γίνε και εσύ αιμοδότης, σώσε κι εσύ μια ζωή». 

Κυριακή 15 Μαΐου 2016 στις 18:00 μ.μ.

Πανέβριο Συνέδριο Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Έβρου που θα διεξαχθεί στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Διδυμοτείχου, και θα πραγματοποιηθούν απονομές τιμητικών πλακετών σε μέλη του συλλόγου Διδυμοτείχου, ομιλίες και ενημερώσεις για θέματα περί αιμοδοσίας.


Σε μια εποχή, στην οποία οι αξίες και οι αρχές αμφισβητούνται και απεμπολούνται, θεωρούμε χρέος μας να αναδείξουμε το ανώτερο ιδανικό, τον ανθρωπισμό μας. Όλοι μαζί, εθελοντές, πολιτιστικοί φορείς, χορευτικοί σύλλογοι, μαθητικές ομάδες και μουσικοί ενώνουμε τις δυνάμεις μας και στηριζόμαστε στα αποθέματα της ψυχής μας για έναν κοινό σκοπό μακριά από οτιδήποτε μπορεί να αλλοιώσει την ανθρώπινη υπόστασή μας.

“Με το αίμα μου δίνω αυτό που είμαι και όχι αυτό που έχω” - Νίκος Λυγερός

Περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις στη Νέα Ορεστιάδα στο τηλέφωνο: 6951002200 και στο Διδυμότειχο στο τηλέφωνο 6974905959



tasportisthrakis@gmail.com

Διαβάστηκε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου