ANAK

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα
Από το Blogger.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΒΡΟΥ 2015-16

ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
Join over 500 Followers

e-mail:tasportisthrakis@mail.com

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο ΕΒΡΟΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ptha

ptha
Η ιστοσελίδα Thrakiotis.com απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό το οποίο έχει σαν κοινό παρονομαστή την αγάπη του για τη Θράκη τον αθλητισμό τον πολιτισμό . Με συνεχώς αυξανόμενο αριθμό επισκεπτών και καθημερινή ενημέρωση αποκτήσαμε να έχουμε ένα σταθερό κοινό από Θρακιώτες και όχι μόνο. Για επικοινωνία: pthrakiotis@gmail.com

Η λίστα ιστολογίων μου

spor thraki TV 2

Σ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

TV SPOR THRAKI 1

Σ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ
Our site is at APN Greece Directory Σ Σ

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Home » , , » Φιλαθλητικός Όμιλος TAEKWONDO Σουφλίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Φιλαθλητικός Όμιλος TAEKWONDO Σουφλίου (ΒΙΝΤΕΟ)


TAE- ΚΒΟΝ- ΝΤΟ Τρεις λέξεις που κρύβουν η κάθε μια, ξεχωριστά την φιλοσοφία αυτής της Μαχητικής Τέχνης, που ήρθε στης μέρες μας από τα βάθη των αιώνων  Τάε είναι ή τεχνική με τα πόδια, Κβόν είναι η τεχνική με τα χέρια και Ντό είναι ο δρόμος, φιλοσοφία,σκέψη ...... 

I. Είναι άθλημα πολύ ασφαλές για την παιδική ηλικία. Είναι κατεξοχήν τεχνικό και εγκεφαλικό σπορ με πολυμορφία κινήσεων. Η χρήση προστατευτικού εξοπλισμού και οι αυστηροί κανονισμοί είναι που το καθιστούν ένα από τα ασφαλέστερα σπορ που ενδείκνυται για την παιδική ηλικία.

 Ιστορία, ύπαρξη του ομίλου «ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ»TAE-KWON-DO ΣΟΥΦΛΙΟΥ

 Ιδρύθηκε το 1993 εξασκούνται αθλητές -τριες ηλικίας από 5 ετών και άνω.
Οι δραστηριότητες του ομίλου είναι οι συμμετοχές σε όλα τα πρωταθλήματα , κύπελλα που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό.
Συμμετοχές στις Ενώσεις Βορείου , Νοτίου Ελλάδας και στην Τοπική επιτροπή Ταεκβοντό Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.
Έντονη παρουσία στα διασυλλογικά πρωταθλήματα και αποστολές σε διάφορες χώρες στην Ευρώπη για την καλύτερη προετοιμασία των αθλητών-τριών. Διοργανώνει και συμμετέχει σε πολλές επιδείξεις για την διάδοση του αθλήματος.
Σκοπός είναι η διάδοση και η προώθηση του αθλήματος,μα πάνω από όλα να μεταδώσουμε στους νέους την αγάπη για την άθληση και να τους κρατήσουμε μακριά από άλλους "δρόμους"στους πονηρούς και δύσκολους καιρούς της εποχής μας.πιο πολλοί αθλητές να θέλουν να εξασκηθούν και να διδαχθούν το άθλημα.

 Δάσκαλος είναι ο κ Δημούτσης Παναγιώτης. Ο κ Δημούτσης ξεκινάει την ενασχόληση του με το TAEKWON DO το 1977 ( Θεσσαλονίκη) και μετά από εντατική και διαρκή προσπάθεια αποκτά τον βαθμό - 7 dan. Δάσκαλος του είναι ο Νικολαiδης Γεώργιος(Πατέρας και Δάσκαλος του Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαϊδη) .


e-mail:sportisthrakis@gmail.com

 

Διαβάστηκε

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου